مشاوره حقوقی رایگان - فرستادن پرونده به دیوان عالی کشور

ضمن عرض سلام،اینجانب ... 30ساله مجرد.سوال بنده در رابطه با پرونده کیفری بنده که حدودا یک سال پیش اینجانب ازقم به ویلای شخصی خود واقع در استان گیلان شهر ... سفرکرده وبابت درگیری وتوهین به مامورین اداره گاز که خارج از وقت اداری و بدون لباس فرم وکارت احراز هویت وارد ملک بنده شده و اقدام به سرقت کنتور گاز بنده نموده وقاضی پرونده بدون ملاحظه به این موضوع که بنده چندماه قبل ازاین اتفاق از فرماندهی انتظامی شهرستان فومن و مامورین تحت امر وی در دادسرای نظام گیلان شکایت نموده ام وبعداز این اتفاق از فرماندهی انتظامی استان گیلان در دادسرای نظام شکایت نموده ام،امابازهم به گزارش همین مامورین انتظامی استناد کرده وبنده رابه3سال حبس تعزیری وپرداخت حدودا40میلیون دیه محکوم نموده است،که بنده به این حکم اعتراض وفی الحال پرونده درشعبه18تجدیدنظراستان گیلان میباشد،حال درصورتی که دادگاه تجدید نظر حکم بنده راتغییرندهد وبنده که فی الحال باقیدکفالت آزاد هستم اگر پرونده رابه دیوان عالی کشوربفرستم،بنده ظرف مدتی که دیوان عالی رای خود را صادر نماید آزاد میباشم یا خیر؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
با توجه به درجه مجازات تعیینی جرم انتسابی به شما ، رأی دادگاه تجدیدنظر استان گیلان قطعی بوده و بلافاصله پس از ارجاع به واحد اجرای احکام ، قابلیت اجرا را خواهد داشت.
شما می توانید در صورت وجود ادله ای دیگر از ظرفیت های قانونی موضوع مواد 474 و 477 قانون آیین دادرسی کیفری استفاده نمایید.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

در صورتی که فرجامخواهی شما و یا اعمال ماده 477 مورد موافقت قرار گیرید تا پایان رسیدگی در دیوان عالی کشور آزاد میباشید اما از زمان صدور رای دادگاه تجدیدنظر تا پذیرش یا عدم پذیرش پرونده در دیوان عالی حکم جلب شما صادر خواهد شد