مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار منع تعقیب

شکایت بنده با موضوع تصرف عدوانی به کارشناس ارجاع شده کارشناس اول به نفع به رای داده با اعتراض متهم به هیئت سه نفره ارجاع و نظریه به نفع متهم صادر کردن و من به نظریه سه نفره اعتراض کردم ولی قاضی توجه نکرده و قرار منع تعقیب صادر کرده در حالی که مدارک و شواهد زیادی دارم به نظر شما اعتراض بزنم به جایی میرسم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به اعتراض اقدام بفرمائید.
نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.