مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت رابطه نامشروع

سلام.من آقایی رو میشناسم که روابط نامشروع چه با خانوم و به چه با دختر خانوم داخل خونه ی خودشون دارند ولی آنقدر ایشون از نظر ظاهری و محل کار خوب هستن که حدی ندارند.من از ایشون هیچ‌ مدرکی ندارم و حتی اون دختر خانومی که باهاش رابطه داشتن رو هم میشناسم و دختر خانوم ها حتی هنوز دوشیزه هستن میشه از این آقا شکایت کرد؟
سوال دوم من میخواستم با یک آقایی کار کنم باهاشون هم در فضای مجازی آشنا شدم و قرار دیدن گذاشتیم.
ایشون اول از همه به بنده تهمت زدن به شخصی و گفتن که من به ایشون به زبان عامی پا دادم.ایشون از بنده رابطه نامشروع خواستن و‌گفتن اول رابطه بعد کار که من قبول نکردم حتی ایشون با تمام دخترها و خانوم ها رابطه دارند و چون من قبول نکردم به بنده تهمت زدند.
میشه از این دو فرد شکایت کرد؟؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نمی‌توانید شکایت کنید حتی به دلیل فضولی یا قذف یا افتر می‌تواند علیه شما شکایت نماید، موضوع بعد اینکه چرا شما ذره بین خود را بر روی این شخص زوم کرده‌اید کمی جای تأمل دارد بهتر است سرتان به زندگی خودتان باشد تا به مشکل بر نخورید انشاالله