مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت رابطه نامشروع

با سلام بنده چند ماه با خانومی دوست پیامکی بودم و بعد شوهرش فهمیده و از من شکایت کرده و برام ابلاغیه اومد
و شاکی، متشاکی در زمان مقرر حضور نداشتند
آیا باز پرونده در جریان هست و موعد جدید صادر میشود و یا رای صادر میشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قطعا رسیدگی ادامه میابد و اگر شما نباشید زای غیابی علیه تان صادر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که شاکی پرونده را ادامه دهد مسیر خود را طی خواهد کرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بله موضوع در مسیر رسیدگی قراردارد به شما ابلاغ میشود

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام چنانچه شاکی پیگیر پرونده نباشه به منع تعقیب صادرمیشه

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید وکیل یا خودتان مراجعه میکردید. حتما با وکیل مشورت نمایید چون جرم است حتما رای خواهند داد و شما دفاعی نکرده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاکی پیگیری کنه برای شما مجدد ابلاغ میاد و یا اینکه حکم جلب صادر می شود