مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب از شهر دیگر

با سلام خدمت وکلای محترم ..
این جانب مبلغ هفت میلیون تومان جریمه تعزیرات و فک پلمب داشتم که به دلایلی پرداخت نکردم تا این که حسابهای بانکیم مسدود شدن ..الان جریمه رو پرداخت کردم و عکس از رسید پرداخت طبق شماره پروندم دارم ولی گفتن لایحه جهت رفع مسدودی حساب های بانکی بزنید ..دادگاه اهواز بوده و من الان ساکن اصفهان شدم میخواستم ببینم از دفاتر قضایی میشه اقدام کرد و اینکه اگه لطف کنید متن لایحه رفع مسدودی بهم راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای تهیه متن لایحه باید در سایت درخواست بدهید.
می توانید از دفتر خدمات قضایی محل سکونت خود لایحه ارسال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به صفحه اول سایت مراجعه نمایید و درخواست دهید