مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب از شهر دیگر

سلام
من یک هفته پیش مراجعه کردم به بانک گفتن حساب شما بسته شده خودم اهل کرمانشاهم ولی مسدودی از فریمان خراسان رضوی بوده برگه ای از بانک گرفتم زیرش نوشته رئیس هک یعنی چی بعد میگن باید بری خود فریمان حساب و باز کنی نمیشه از این جا کاری کرد؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر در جرایم رایانه ای دادسرای محل وقوع جرم صالح است.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

اگر هک باشد جرم رایانه ای می باشد و کیفری در صلاحیت محل وقوع جرم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر ابلاغ دادسرا باشید و اگر نیاز به حساب بانکی خود دارید حضورا می توانید از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.