مشاوره حقوقی رایگان - تریاک

سلام برادرم تو تاکسی اینترنتی کارمیکنه امروز مواد تو ماشینش 8 گرم تریاک پیدا کرده از ترسش برده داده پلیس گفته پیدا کرده چی میشه حالا!؟؟؟ زودتر جواب بدید

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. چون ایشان خودشان اعلام کرده اند که بسته مواد برای شخص ثالث بوده مشکلی برای ایشان ندارد ولی در صورتی که پلیس بعد از بازرسی کشف میکرد قطعا اثبات بی گناهی به مراتب سخت تر میبود.