مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع پرونده

سلام .ببخشید همسر بنده به علت پرداخت رشوه در گمرک محکوم شدن به 6 ماه حبس تعزیری و طی همین پرونده اتهام دیگری گرفتن به عنوان قاچاق و 3ماه حکم گرفتن .پرونده اول رو رفتن زندان بعد دو ماه عفو مشروط گرفتن و پرونده دوم هم به ما گفتن تجمیع شده ومجازات اشد در نظر گرفته شده است و اما الان بعد گذشت یک سال دوباره جرم دوم به تجدید نظر رفته و در دستور بررسی تجمیع قرار گرفته است.
سوالم هست چطور ممکن حکمی که اجرا شده رو دوباره در دستور بررسی تجمیع باشد و این که الان تکلیف چی هست حکم دوم اجرا میشود یا مجازات اشد که اجرا شده در نظر گرفته میشود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از شعبه واحد اجرای حکم موضوع را پیگیری فرمایید