مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تصرف عدوانی

سلام خدمت شما همسایه ما زن و شوهری بودن که دعوا داشتن و طلاق گرفتن گویا سه دانگ سه دانگ. خانمه یک روز به من گفت من میشینم اینجا و مالکم و پارکینگش رو به مدت چند ماه توافقی به بنده دادند و همسر این آقا که پلیس هست روزهایی که این خانم به شهرستان منزل پدریشون میرفتن با خانم دیگری به خانه شان میومدند تا این که 20 تیر این آقا با اون خانم با لباس پلیس زنگ واحدم رو زدن و فحاشی کردن و گفتن برای چی ماشین پارک کردی بنده هم واقعیت رو نمیگذاشتن عنوان کنم و الان بعد 8 ماه تصرف عدوانی شکایت کردن در صورتی که ماشینم را همان شب برداشتم و دیگر نگذاشتم و اجاره اون چند ماه رو هم به خانمشان داده بودم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر هست ولی اصولا اگر شما اطلاع نداشتید منع تعقیب صادر میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان دفاع برای شما وجود داره نهایت ممکن است به نصف اجاره محکوم شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعایتان را می‌بایست مطابق ادله موجود و شهادت همسر ایشان اثبات نمایید بهتر است در این خصوص در دادراه تماس بگیرید