مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلگرامی اد کن پول بگیر

سلام من داخل یک گروه تلگرامی شدم اد کن پول بگیر واقعی بود بعد 26نفر اد کن پول ازت نمیگیرم من هم اد کردم ازم شماره خواست محل زندگی شماره کارت بعد گفت شماره تلفن بده که داخل تلگرام نباشی من هم شماره خودم و مامانمو داداشم دادم بعد رسید فیک دادم بعد که فهمیدم قضیه چی هست زود بهش گفتم رسید فیکه دیلیت اکانت زد با شماره هام چی کار میکند؟
اگر بسوزونم چطوره باز هم استفاده میکنه از اکانتم
رفتم تلگرام واسه هم پیج ها گذرواژه گذاشته بود
چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به پلیس فتا مراجعه کنید و موضوع را گزارش دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سرورهای خارجی در داخل ایران منع قانونی داشته ولی می‌تواند جرائمی را متصور باشد هر احتمالی علیه شما متصور است فعلاً جای نگرانی نیست