مشاوره حقوقی رایگان - انتشار فیلم شخصی در اینستاگرام

باسلام من یک فیلم تو پیجم از خودم گذاشتم و کلیپ رقص بود ولی بعدش پاک کردم اما چندین تا پیج سیاسی گذاشتن و هرکاری میکنم پیام میدهم از عمد پاک نمیکنند پست . چی کار میشه کرد؟ پیج ها شاید افرادشون ایران نباشد آیا پست ها پاک میشود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر محترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت جهت ارایه راهکار دقیق تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پسران شما می‌بایست در این خصوص شکایت نمایید تمام حق و حقوق شما مطابق قانون وزارت کار می‌بایست پرداخت شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ذهن خود را درگیر نکنید و تکرار ننمایید