مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو بدون تعویض پلاک

با سلام
سال94 با یکی از آشناهام که تو کار خرید و فروش خودرو بود معامله کردم بعد از تحویل خودرو تمام مدارک رو تحویل ایشون دادم چون آشنا بود
حالا بعد از حدود 8 سال تازه فهمیدم که ماشین که به او فروختم بعد از چند روز به صورت شرایطی فروخته و رفته شهرستان و این دوست نمایشگاهیمون کلا غیبش زده و برای من ابلاغیه اومده که باید بیای دادگاه
لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم الان

پاسخ ها :

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام ادله خود و مدارک فروش را به همراه ببرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست بفرمایید که چه دادخواستی برای شما آمده که مطابق آن شما را راهنمایی کنیم اما در هر صورت اگر مدارک شما کامل باشد مشکلی از نظر کیفری نخواهید داشت