مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک

سلام، من چند سال قبل توسط نامزدم یک خودروی وکالتی خریداری کردیم و بدون اینکه تعویض پلاک بشه مجدد به کسی دیگه ای فروختیم، حالا به دلیل اینکه مدارک وکالتنامه را ندارم و من از نامزدم جدا شدم و بعد متوجه شدم که ایشان فوت کرده اند، فروشنده اصلی از من بخاطر فک پلاک خودرو شکایت نموده اند ولی من اصلا نمیدونم الان ماشین دست کیه هیچ مدرکی هم ندارم چکار کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر دفتر خانه ای که رفته اید را در خاطر دارید میتوانید رونوشت وکالتنامه خود را بگیرید و به آن نفر مراجعه کنید و با هماهنگی وی سند را به نام خودش یا هر کسی که او کتبا اعلام مینماید منتقل کنید

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

ماشین بنام شما قولنامه شده؟