مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع

بادرود
برای اینجانب در سال 94 توسط یک نفر پرونده کلاهبرداری تشکیل شد به اتهام گرفتن پول برای تهیه بیمه ساختمان زیر قیمت. در حالی که خود قربانی بودم و شخص دیگری اصل کاری بود.
خلاصه بدون هیچ مدرکی و صرفا به خاطر گفتن حقیقت دادگاه برای من رای تعلیق صادر کرد.
اما با گذشت چند ماه عده دیگری به عنوان شاکی به پرونده اضافه شدن که بنده از روند رسیدگی و صدور حکم بی خبر بودم.شاکی 3نفر بودن که یکی رضایت داده مبلغ کل 15 میلیون تومن است لذا دادگاه بنده را به صورت غیابی به 10 سال حبس و رد مال محکوم کرده
سوال بنده این است....
1.طبق شنیده ها جرم کلاهبرداری جنبه حق اللهی دارد آیا دادگاه بدون محاکمه حضوری متهم میتواند رای غیابی صادر کند؟
2.اگر چنین است باید واخواهی کنم یا اعتراض ؟
3.الان پرونده اجرای احکام است و تازگی متوجه شدم اگر برای پیگیری اقدام کنم بازداشت نمیشوم؟؟
4.باید برای دادگاه لایحه بفرستم یا اجرای احکام؟
5.اگر چنانچه ضامن بخواهند ندارم میتوانم پول
بدهم صندق دادگستری ؟ خواهشمندم راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری لایحه تخصصی راهگشاست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در این خصوص واخواهی بدهید اگرغیابی صادر شده است واخواهی بدهید