مشاوره حقوقی رایگان - بطلان معامله پیش فروش

سلام و عرض ادب
من یک واحدآپارتمانی را در سال 93 از سازنده پیش خرید کرده بودم که سازنده از اجرای ساختمان امتناع کرد و در سال 99 دعوای الزام به ایفای تعهد توسط مالک علیه سازنده مطرح و منجر به صدور رای مبنی بر الزام سازنده به ایفای تعهد و پرداخت وجه التزام تعیینی گردید. و همزمان مالک دعوای بطلان معامله من را نیز از دادگاه دیگری خواسته بود که دعوای بطلان ایشان مردود اعلام شد.
مالک در سال 1402 دعوای دیگری علیه سازنده مطرح کرده و درخواست فسخ قرارداد مشارکت در ساخت را مطرح کرده و دادگاه طبق ماده 239 فسخ اعلامی مالک را تایید نموده است .
پیرو این رای تایید فسخ قرارداد مشارکت ، مالک مجددا دعوای بطلان معامله اینجانب را به سبب فسخ قرارداد پایه وفق رای وحدت رویه 810 مورخه 1400/4/5مطرح کرده است .
سوال من اینست که 1)آیا این نوع فسخ می تواندبا رای وحدت رویه از لحاظ اطلاع من به عنوان خریدار از شروط مندرج در قرارداد مشارکت که هیچگونه شرطی مبنی بر حق اعمال فسخ نداشته و فقط وجه التزام تعیین شده بود، مطابقت پیدا کند یا خیر؟
2) آیا این نوع فسخ را میتوان به عنوان تخلف از شرط (مندرج در رای وحدت رویه810) یا مشابه و مصداق ان دانست یا خیر؟
ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را میطلبد