مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان شکایت

چندی قبل حقی از بنده ضایع شده که پس از مراجعه فرمودند دعوی شما مشمول مرور زمان شکایت شده و حتی اگر دادخواست هم دهید به آن رسیدگی نخواهد شد و پرونده را قاضی مختومه اعلام خواهد کرد لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون از شما بزرگواران .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مطالبات حقوقی مرور زمان ندارد
البته بهتراست از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید و موضوع را توضیح دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم موضوع شکایت را مشخص کنید