مشاوره حقوقی رایگان - پولشویی

چندسال پیش بیمارستان امین ابادبستری شدم بخاطراعصاب مدارکموعابربانکامودزدیدندوقتی حسابامواومدم بیرون سوزوندم که درثنامن حکم زندان وپولشویی باهشت شاکی و..اومدحسابام همه بسته شدهنوزنرفتم ببینم چرامیترسم بارهابستری شدموشرایطم واقعاخرابه چکارکنم بایه دخترکه بدون پدربزرگ کردم برم زندان واسه کاریکه نکردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است موضوع را از بانک‌ها پیگیری کنید تا علت مسدودی مشخص شود