مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام
من از روی نادانی دوتا کارت بانکی ب سایط شرطبندی فوتبال اجاره دادم و الان سه ماهه کل حسابام بسته شدن و تو بانک یه لینک دادن از اطلاعات
منم سوالارو پاسخ دادم و الان سه ماهه زده در حال برسی
پلیس فتا مراجعه کردم گفتن از طرف اطلاعات ب خاطر پولشویی بستن
خواستم بدونم کجا مراجعه کنم سریعتر بتونم حسابامو باز کنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در سامانه ثنا ثبت کنید و منتظر ابلاغ باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت.

بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد و بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر ترتیب این موضوع در رابطه با مرجع دستور دهنده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به دادستانی کل مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به دادستانی کل مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دادستانی کل کشور و یا شعبه دادگاه تجدیدنظر استان پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از ثبت‌نام در سایت اعلامی دادستانی کل کشور می توانید حضورا از طریق دادستانی تهران موضوع را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید در حال حاضر پرونده های شرط بعد از مدتی ممکن است ب دادسرای شهر خودتان ارسال شود و تا زمانی که در خصوص پرونده رای قطعی صادر نشده امکان رفع توقیف از حساب بانکی وجود ندارد.
از طریق تماس تلفنی نیز می توانید از دادستانی کل کشور موضوع را پیگیری کنید.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود به دادستانی مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مراجعه نیاری نیست باید صبر کنید براتون ابلاغ بیاد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از،طریق معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور