مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام خسته نباشید طلای برادرم توی خونه گم شده دوستم بعد چند وقت حضوری به من گفت من برداشتم برادرم وزن طلا رو گفت به روز پولشو به کارتش واریز کرد چون برادر من اصرار کرد همین امشب بگو واریز کنه گفت من نمیتونم شب برم بیرون واریز کنم گفتم من کارتتو میام ازت میگیرم براش واریز میکنم الان برادر من میگه من مطمئن نیستم خودت برداشتی یا دوستت میخام شکایت کنم منم مدرکی ندارم که ثابت بشه دوستم بهم گفته من برداشتم چون حضوری بوده و الان قبول نمیکنه که این حرفو زده خواستم ببینم من شکایت کنم میتونم ثابت کنم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است چنانچه دلایلی برای اثبات موضوع ندارید اقدام نفرمایید زیرا در معرض طرح شکایت کیفری افترا قرار خواهید گرفت . مجازات افترا بین 6 تا 24 میلیون تومان جزای نقدی در حق دولت است.