مشاوره حقوقی رایگان - اخذ آخرین دفاعیه

سلام
در پرونده کیفری جعل و کلاهبرداری که چندین پرونده در هم تجمیع شده بود ، بنده منع تعقیب گرفتم و اعتراض شد مجددا منع تعقیب گرفتم و مابقی جلب به دادرسی شدند.الان برای بنده ابلاغیه آمده است که آخرین دفاعیه خود را اعلام نمایم.سوال:آیا معنی آخرین دفاعیه یعنی بنده بعدش جلب به دادرسی میشم یاخیر؟سوال: باتوجه به اینکه اینجانب قبلا تبرئه شده بودم و الان ابلاغ آخرین دفاعیه آمده است یعنی بعدش تبرئه بنده نهایی میشود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر محترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریق سایت بامن در تماس باشید تا به یک راهکار درست برسید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر قرار منع تعقیب صادر شده باشد و در صورت اعتراض مجددا تایید شود، اخذ آخرین دفاع معنایی ندارد.
مگر اینکه در اثر اعتراض منع تعقیب نقض شده باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یله اگر دفاعیات موثری ارائه ندهید حلب به دادرسی صادر می شود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه پرونده است .
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات بی گناهی خود ارایه نکرده باشد قرار جلب به دادر سی صادر می‌شود