مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در صورت معاف از رزم اعصاب و روان

سلام خسته نباشید
من رفتم خدمت سربازی و به خاطر خودزنی معاف از رزم اعصاب و روان کردند و بعد دو ماه رفتم کمیسیون دادم باز هم معاف از رزم زدند برام بنظرتون برای استخدام و گواهینامه برام مشکلی پیش میاد ؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر با پزشک است .
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد گواهینامه باید مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گیرد در مورد استخدام نیز بسته به شرایط ارگان استخدامی است