مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل پارکینگ توسط موجر

سلام. منزلی اجاره کردم
بنگاه دراجاره نامه قیدکرده پارکینگ اختصاصی ....(ظاهرا ازروی سند)...
متاسفانه مالک(موجر) از دادن مشخصات پارکینگ وجای آن امتناع میکنند. چطور میتوانم پارکینگ خود را تصاحب کنم ...(پارکینگ دارای 4پارکینگ پر میباشد )

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک پارکینگ اختصاصی داشته باشد طبق قرارداد می توانید شکایت ممانعت از حق مطرح کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
از ساکنین جویا شوید اگر مشخص نبود یا وجود ندارد امکان فسخ اجاره متصور است
البته مفاد قرارداد حائز اهمیت است