مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملک

سلام همسر من دو منزل داشت در یکی ساکن بود و یکی هم دست مستاجر بود و قیمتش بیشتر هست و بعد از یک سال که مشکل داشتیم اومد قفل خونه رو عوض کرد وسایل برد بعد چند وقت برای این که من رو ناشزه کند تمکین زد واسه خونه ای که دست مستاجر بود رفتم دیدم باز هم دست مستاجر هست و تمام مدارکشم موجود هر دو خونه رو توقیف کردم و خونه ای که دست مستاجر بود به مزایده رفت دائما اعتراض میزند که من خودم ساکن هستم و استشهادیه کذب ضمیمه میکند تا جایی که پرونده رفته دیوان میگه این خونه مستثنیات دین هست
آیا میتونه با این کاراش سندی که به نام من انتقال پیدا کرده ابطال کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع دفاع ایشان و نتیجه رسیدگی دارد منتظر بمانید و چنانچه ادعایی دارید دلایل آن را ابراز نمایید