مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

با سلام و خسته نباشید
42 سالمه و یه پسر 22 ساله دارم ، پدرم دندانپزشک و دندانساز تجربیه و مطبش تو شهرستانه ، موارد و دلایل اقدام به ارائه دادخواست رو خدمت شما عرض میکنم که بنده رو راهنمایی بفرمایید
1- ازدواج تحمیلی بواسطه کتک و تهدید از طرف پدر در سن 17 سالگی ( مدتی پس از عقد متوجه عدم تفاهم و درک متقابل شدم ولی پدرم به هیچ عنوان اجازه طلاق رو نداد و گفت ما آبرو داریم و علیرغم تک دختر بودنم منو با کتک اونهم وسط برگذاری امتحانات اخر سال و بدون هیچ مراسم عروسی فرستاد خونه شوهر)
2- ( توهین و تحقیر کردن مکرر بعد از طلاق ) بعد از گذشت نه سال زمانی که خودش با شوهرم اختلاف پیدا کرد و متوجه اعتیاد و عیوبش شد به طلاق من رضایت داد و من مهریه و نفقه رو بذل کردم حضانت پسر 4 سالم بمن داده شد ولی پدرم دائما در حال تحقیر و یا سرکوفت زدن بمن بود و یا مشاجره با مادر و برادانم بود
3- (عدم اجازه مطالبه نفقه فرزندم از پدرش) ایشون بمن اجازه ندادن که بابت نفقه پسرم که از طرف پدرش پرداخت نمیشد اقدام کنم و گفت من لازم نیست بخاطر این مبلغ ناچیز هر روز بری دادگاه من خودم پرداخت میکنم و تا الان که پسرم 22 ساله شده نه تنها هیچ حمایتی از پسرم نکرده حتی از پنج سالگی دیگه ندیدش و بعد از اون هم شوهر سابقم محل زندگیش رو تغییر داد و از چهار سالگی نه بچشو دیده نه نفقه ای پرداخت کرده و حتی با گرفتن وکیل هم دیگه نتونستم بهش دسترسی پیدا کنم
3- (تهدید به قتل) بدلیل عدم بدرفتاری مکرر با کل اعضای خانواده و دست بلند کردن روی من در حضور پسرم با دست خالی خونه پدرم رو ترک کردم و به خونه اقوام مادرم رفتم ایشون یه چاقو به برادرم داده بود و گفته بود منو به قتل برسونه و دیه اش رو خودش پرداخت میکنه
4 - (عدم هیچگونه حمایت مالی) بنده در بیست سالگی بخاطر مخارج فرزندم و دریافت روزانه حقوق در خونه های مردم کار میکردم که بتونم یه خونه کوچیک هم اجاره کنم، چند سال بعد همین پدرم که میگفت ما طلاق تو فامیل نداریم و ابرومون میره، مادرم رو طلاق داد و دو برادرم هم خونه رو ترک کردن و ایشون مدتی بعد با خانمی همسن من ازدواج و زمانی که پسر من حدودا پانزده ساله بود پدرم بچه دار هم شدن ، در این ده سال که ازدواج کردن من نه دخالتی کردم و نه حتی پامو خونش گذاشتم و خانمش رو هم ندیدم و الان حدودا دوسال هستش که هر چند ماه یکبار هم که برای احوالپرسی تماس میگیرم گفته فقط مطبش تماس بگیرم و خونه زنگ نزنم پدرم در این بیست سال هیچ اقدامی برای من انجام نداده و فقط شش ماه یکبار یا عیدی یه مبلغ ناچیز میفرسته که اینم یکی دوساله داره انجام میده و البته دنبال بهانه ای برای قطع همین هم هست و بنده تحت پوشش کمیته امداد هستم و در منزل اجاره ای ساکن هستم که دو بار تا الان سقف روی سرم ریخته و بخاطر عدم تفکیک انشعابات از طرف مالک یکسال اب و برقش قطع بوده و مالک بدلیل بدهی های کلان متواری بود یکسال و نیم در خونه ای بدون اب و برق زندگی کردم و کل مدارک و مستندات قانونی و کارشناس موجود هستش و پدرم در حال هزینه کردن سفرهای خارجه خودشو خانمش و پرداخت کل هزینه ازدواج و تامین مسکن و ماشین برادرانم بود و حتی جهیزیه عروس خانوادمون رو هم پرداخت کرده البته بدلیل اینکه به حمایت برادرانم احتیاج داره و من بعد از بیست سال کار کردن بدلیل استفاده مکرر از شویندهای شیمیایی دچار برونشیت و الان دیگه قادر به کار کردن نیستم و پسرم هم داره میره خدمت سربازی و حتی الان هم که صاحبخونه حکم تخلیه خونه رو گرفته و من در شورا تعهد دادم سر ماه تخلیه کنم اصلا براش مهم نیست که وسایلم رو مالک بریزه تو خیابون ، گویا من رو از سر راه برداشته ، خواهش میکنم راهنماییم کنید چون بقدری سختی کشیدم که دیگه با این شرایط انگیزه ای برای ادامه زندگی ندارم و پسرم هم از طرف پدرم و پدر خودش ضربه روحی خورد و از لحاظ شغلی هم هیچ سرمایه یا پشتوانه و امیدی به اینده نداره
ایا امکان ارسال اظهارنامه و بعد شکواییه مطالبه نفقه از پدرم و یا زندگی در منزل خودش هست؟ ببخشید متن طولانی شد .

پاسخ ها :

مطالبه نفقه دختر مطلقه از پدر شکایت از پدر نفقه دختر مطلقه نفقه دختر نفقه