مشاوره حقوقی رایگان - دادن چک به جای دیگری

با عرض سلام بردارم با ناراحتی و التماس گونه گفت دارم بدبخت می شوم اگر بشود یک چک برای من بگذارید تا من بدهم به طلبکارم و سر دو ماه حتما پاس می کنم و الان سه ماه هست چک پاس نشده و طلبکار شکایت اینجانب کرده و حکم جلب من گرفته است الان باید چی کار کنم اگر برادرم اعلام کند که مقصر هست آیا من باید بروم به زندان؟ آیا امکان دارد جهت جلوگیری از زندان وثیقه سند منزل فرد دیگری گذاشت؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام در قانون، صادرکننده ی چک ملزم به پرداخت وجه آن است و به علت صدور آن توسط شما توجه نمی‌شود. دادخواست اعسار بدهید تا از به زندان رفتن جلوگیری شود . بله امکان دارد

شاهین شادمانی

جناب آقای شاهین شادمانی :

باسلام پاسخ سوال اول شما خیر رافع مسئولیت شما نیست و شما می توانید دادخواست اعسار مطرح کنید و در خصوص سوال دوم نیز بله با معرفی اموال نیز مانع از جلب شما می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید وجه چک را پرداخت کنید.
اگر توان پرداخت نداشته باشید می توانید دادخواست اعسار بدهید.