مشاوره حقوقی رایگان - معافیت مالیاتی ایثارگری

سلام ، از سال 76 در یک ارگان دولتی مشغول به کار شدم ، در بهمن ماه سال جاری (1402) گواهی ایثارگری خود را ارائه نمودم ، حکم مربوط به یک طبقه شغلی زده شد و از پرداخت مالیات بر حقوق هم معاف شدم. میخواهم بدانم آیا میتوانم مالیات های مربوط به سالهای قبل را از زمانی که این قانون تصویب شده به نرخ روز درخواست کنم؟ ضمنا آیا گواهی ایثارگری مذکور را میتوانم از زمان استخدام اعمال نمایم؟ قوانین دیوان عدالت اداری چه حکم و نظری میدهد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره امور مالیاتی و بنیاد شهید امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید