مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور مجوز ساخت ملک توسط شهرداری

سلام من سال 1383 در اصغراباد رباط کریم یک زمین خریدم که این زمین یک قطعه از زمین بزرگتری هست که توسط مالک قطعه بندی شده بود برای فروش و من از یک نفر خریدم که از مالک خریده بود بعد از گذشت 7 سال قطعه زمینی که خریده بودم را با دو قطعه دیگه از همان زمین معاوضه کردم و خریدم سند همه این ها قولنامه ای است در حال حاضر حدود 10 سالی هست به دنبال مجوز برای ساخت هستم که شهرداری رباط کریم میگه طرح فضای سبز هست و نمیتونیم مجوز بدهیم باید سند مادر و رسمی بیارید تا انجام بشود و مالک اصلی سند قولنامه ای دارد که درست هست ولی چون قولنامه هست قبول نمی کنند الان سوال من این است من 10 سال نتیجه نمیگیرم باید چی کار کنم کجا پیگیری کنم از مالک اصلی شکایت کنم از کسی که خریدم شکایت کنم یا از شهرداری شکایت کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق و کامل بررسی کنیم سپس به نظر جامع و کامل برسیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیار به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

شهرداری در قبال طرح باید به شما معوض بدهد یا میتوانید از مالک شکایت کرده بابت در طرح بودن اقامه دعوی کنید