مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زن 51ساله شوهردار 49ساله کارمند سالم خوش تیپ و اندام

بعرض وکیل محترم میرساند با توجه به اینکه اینجانب درسال67 با این زن ازدواج و از ثمره این دارای 4 فرزند داشته و داریم و اخلاق و رفتار ایشان تا سال85 عالی و حتی پاک بوده متاسفانه زن درسال85/4/27 برای اخرین فرزند زایمان نموده خودسرانه اقدام بهلوله بسته زایمان نموده علی ایحال حقیر پس از گذشت دوماه از زایمان درخواست همبستری نموده در پاسخ گفت مریضم نهایتا پس از گذشت دو هفته مجددا با التماس پیشنهاد دادم در نوبت دوم دوباره استنکاف کرد بنده با توجه به علائم و آثار گمراهی به دعوت رابطه نامشروع از ناحیه احساسات. اضطراب . عصبانیت و حماقت. و مذاکرات تلفنی مشکوک و سفرهای مدت مدت دار به بهانه رفتن به دکتران ارومیه با استفاده از ردیابی یک روز در شهرستانهای خوی و یک هفته در ساری و سایر مکانهای دعوت شده توسط شخص یا اشخاص بطور کلی اخلاق و رفتار وی تغییر و درطول 10 سال عدم همبستری برایم با دلائل و مدرک ثابت شد که زنای محصنه ایشان حتمی بوده و حتی به حدی اشتهار به فحشا شده بود که در ارومیه الت تناسلی اش را باعمل جراحی بسیار تنگ نموده بود بنده یک روز در خونه حبس و بازخواست کردم گفت کاملا معترف مینمایم من درطول مدت همبستری هزاران مرتبه در خانه های فساد بیتوته و حتی ...................................... میشد حالیه یا طلاق منو توافقی بده وگرنه توسط دوستان من به قتل خواهید رسید بنده از ....... یکدستگاه گوشی پیدا کردم و در صدای سایمنت گذاشته بود که به طریقی چند نفرشان شناسایی و انتقام گرفتم حالیه این زن مفسده میگه من ... شبکه ای ثبت نام کردم یا طلاق منو بده و یاخودت ترک کن گفتم اول به اتهام رابطه نامشروع و زنای محصنه ارجاع به مقام قضایی میدم و اگر به دستم بدند خودم اعدام میکنم مع الوصف گزارش اولیه نامبرده را جهت اعزام به پزشک قانونی جهت اخذ نمونه برداری و سپس درحضور مامورین ازمایش مبتلا به بیماری عفونی جنسی اخذ و مراتب را چگونه به دادگاه گزارش نمایم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز در فرض موجود شما تنها می توانید نسبت به رابطه نامشروع این زن اقامه دعوی نمایید چراکه فرض زنای محصنه یکی از شاز ترین مواردی است که اثباتش بسیاز سخت است. به هوش باشید که خدای ناکرده اقدام یا عملی را که قانون می تواند انجام دهد خودتان انجام ندهید چراکه مجازات در پی خواهد داشت. پیشنهاد می نمایم وکیل ایتخدام نمایید.