مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و گرفتن مهریه از مرد

با سلام
خواهر بنده 9 سال هست با مردی ازدواج کرده که بعداز ازدواج متوجه شدیم سابقه ی مصرف شیشه داشته مدت طولانی و بعد ترک کرده الان بشدت به لحاظ روانی بیمار هست حتی یکبار دکتر دستور بستری دادن الان کتک میزنه بچه رو گرفته که4 سالست میخواستم ببینم طلاق و گرفتن مهریه و بچه ازین ادم امکانپذیر هست با توجه به اینکه حقوق خوانده و بسیار آشنا داره در قوه قضاییه

پاسخ ها :

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام از طریق قانونی اقدام و در صورت وجود اعتیاد یا مشکلات روانی شدید و پرونده پزشکی ، تقاضای پزشکی قانونی نمایید و در صورت اثبات عسر و حرج می تواند طلاق بگیرد در خصوص مهریه هر زمان قابل مطالبه است و در خصوص فررزند اصولا حضانت تا 7 سال با مادر است و بعد از آن در صورت عدم رعایت مصلحت طفل توسط مرد می توانید اقدام نمایید یا با ایشان در این خصوص توافق نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت فرزند تا سن 7 سالگی حق و تکلیف مادر است.
مهریه در هر صورت قابل مطالبه از سوی زوجه می‌باشد.
طلاق در صورتی ممکن است که عسر و حرج زوجه احراز شود.