مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل فایل خام عکس عروسی

با سلام و وقت بخیر
موضوع از این قراره که فیلمبردار عروسی از بین اون همه عکس که گرفته فقط سی تا رو که تو آلبوم چاپ کرده رو به ما داده بقیه عکس های خام رو به ما نمیدهد و میگه باید برای عکس های خام پول جدا گونه بدهید.
لازم به ذکر است که به خاطر سی تا عکس آلبوم از ما پنج میلیون گرفته.....حالا به خاطر بقیه عکس های خام که تو عروسی گرفته پول اضافی میخواد....بنده چطور میتونم این رو پیگیری کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بنا بر قراداد فی مابین عمل خواهد شد اگر قرارداد ندارید به اتحادیه مراجعه کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ابتدا قراردادی بین شما منعقد نشده؟
معمولا به همین منوال هست

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اول اظهارنامه بدهین
بعد دادخواست الزام به تحویل