مشاوره حقوقی رایگان - ضامن شدن وام ازدواج

سلام.من یک خانم سرپرست هستم. قبل از کرونا کارمند بودم.ضامن برای وام ازدواج شدم.چند ماه خودم اقساط پرداخت کردم.از وقتی بیکار شدم نتونستم پرداخت کنم.الان موعد پرداخت تموم شد اما هنوز به بانک بدهکارن.چک من برگشت خورد وحساب یارانه ام مسدود شد.متاسفانه توان پرداخت ندارم.راهکار چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست اعسار از پرداخت محکومیت خود اگر رای صادر شده است تقدیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وام گیرنده مالی دارد معرفی کنید تا توقیف شود در غیر این صورت دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید تا تقسیط شود