مشاوره حقوقی رایگان - رتبه‌بندی معلمان

با عرض سلام و احترام
بنده در زمان انجام پروسه رتبه بندی دارای 27 سال سابقه کار با مستندات لازم و کافی بودم. رتبه 3 را برای من لحاظ کرده بودند .پس از اعتراض مدارک بیشتری بارگذاری کردم. ولی باز همچنان رتبه 3 باقی ماند.
و وقتی جهت بررسی مجدد در اداره ناحیه پیگیری نمودم ، راهنمایی کردند که در قسمت تالار گفتگو اعتراض خود را مطرح و ثبت کنید.پس از انجام این مرحله منتظر پاسخ ماندم و باز هم بی نتیجه بود.
این در حالی است که همکاران باسوابق و مستندات بسیار کمتر و بعضاً ... رتبه 4 را کسب نموده اند.
لطفاً راهنمایی بفرمایید.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری بفرمائید.