مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابه التفاوت حقوق

با سلام.
برای اینجانب در روند رتبه بندی معلمان در سال 1401 رتبه 1 اعلام شد که رتبه پیش فرض برای اکثر معلمان بود و مبلغ پرداختی تغییری نکرد. اما پس از اعتراض و بررسی، در آبان ماه 1402 رتبه بنده به رتبه 3 افزایش یافت اما مبالغ مربوطه که ناشی از تفاوت این دو رتبه است فقط برای سال جاری پرداخت می شود و مبالغ مربوط به سال 1400 و سال 1401 را به عنوان دیون با تاخیر زیاد پرداخت خواهد شد. آیا امکان پیگیری و شکایت برای پرداخت وجوه سالهای 1400 و 1401 وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اظهارنامه ارسال کنید میتوانید بعد از پرداخت دادخواست مطالبه وجه بابت خسارت تاخیر تادیه بدهید به دادگاه

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بابت تاخیر خیر. بابت عدم پرداخت و عدم تعلق آری