مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پابند الکترونیکی با سابقه محکومیت تعلیقی

با سلام ،اینجانب از شخصی بابت آتش سوزی ماشینم شکایت کردم که در دادگاه بدوی به یک سال حبس محکوم شد و با اعتراض ایشان در دادگاه تجدیدنظر استان یزد،قرار تعلیقی ساده(از درجه یک تا درجه هفت مرتکب جریان عمدی ....)برای او صادر کردند،ایشان در زمان محکومیت تعلیقی بازمرتکب جرم درجه شش (توهین) شده که بنده درخواست لغو تعلیق به شعبه صادر کننده قرار تعلیق دادم.
آیا امکان دارد قاضی صادر کننده باز هم به متهم تخفیفاتی از قبیل پابند الکترونیکی یا آزادی مشروط دهد یا این که حتما باید یک سال حبس بابت آتش سوزی ماشین را تحمل کند.(آیا نیاز هست که وکیل بگیرم تا ازم دفاع کنه که دیگر تخفیفات بعد از لغو تعلیقی به او تعلق نگیره)

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما صرفا میتونید بابت حقوق خصوصی خود پیگیری کنید نه جنبه عمومی جرم را جنبه عمومی را با دادستان است که چقدر پیگیری کند به چه محو و کم و کیف آن به چه صورت باشد ولی از باب خسارات شما میتونید خسارات خود را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات قبلی اجرا می شود و با توجه به توضیحات ارائه شده ممکن است دادگاه با درخواست وی موافقت نکند.