مشاوره حقوقی رایگان - انجام جرم در زمان تعلیق

سلام.بنده به تازگی به 6 ماه حبس تعلیقی به مدت 1 سال محکوم شده ام.حال چنانچه بنده را با بار قاچاق دستگیر کنند آیا حبس بنده به اجرا در می آید؟حبس بنده به خاطر دادن رشوه به مامور قانون بوده و در دادسرای نظامی دادگاهی شده ام.حال سوال اینجاست که مقوله ی قاچاق باعث میشود که شش ماه حبس اجرا شود؟ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شما به حبس تعلیق محکوم می‌شوید در مدت تعلیق هر جرمی به جز جرم درجه 8 انجام بدهید مجازات حبس اجرا خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که جرمی تا درجه 7 یا حدود یا قصاص عمدی انجام بگیرد جرم قبلی قابل اجراست

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
اگر در زمان تعلیق مرتکب جرم جدید شوید تعلیق لغو و حکم قبلی اجرا میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مرتکب جرم تعزیری درجه هفت به بالا شوید بله ممکن است