مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو معیوب

سلام
من چند روز پیش تو آگهی که تصویر آگهی هم الان دارم نوشته بود پژو 2000 مدل 78 رنگ فابریک شاسی عقب و جلو فابریک ماشین سرپا و ... من این ماشین را از نمایشگاه خریداری کردم و 2 ساعت بعد از خرید متوجه شدم ماشین شاسی عقب و جلو آسیب شدید دید کلا رنگ میباشد و موتور و گیربکس ماشین ایراد دارد.
الان با فروشنده تماس گرفتم (صداش را ضبط کردم) میگوید برادرم به شما دروغ گفته ولی من پول شما رو بابت بدهکاری دادم پول ندارم که به شما بدم خودت برو ماشین رو بفروش با سوار شو
الان در قولنامه نوشته ماشین کامل رنگ بوده و هر گونه دوتکه بودن و ایراد فانی به عهده فروشنده میباشد
حال نکته این است که آنها منظورشان از ایراد فانی، ایراد قانونی بوده ولی من گفته بودم ایراد فنی بنویسد که فکر میکردم فانی همان فنی است و در آخر 2م حق فسخ تعیین کردیم
لطفا من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید به قولنامه توجه می کردید نه آگهی و در عرف نیز وقتی ماشین کامل رنگ شده است یعنی آسیب شدید و با تعداد زیاد داشته. لطفاً قبل از اقدام حقوقی هم مشورت نمایید.