مشاوره حقوقی رایگان - میزان حقوق

باسلام خدمت شما بنده معلم مدرسه غیر انتفاعی هستم که نیروی آزاد حساب می شوم از شنبه تا سه شنبه از ساعت 7:45 تا 13:15 و روز چهارشنبه از ساعت 7:45 تا 12:15 کار میکنم و روزهای پنجشنبه و جمعه مدرسه تعطیل می باشد پنج سال سابقه کار دارم و سال دوم است در این مدرسه قرارداد می بندم خواستم ببینم طبق قانون کار مشمول چند روز بیمه و چقدر حقوق میشوم در سال 99؟ با سپاس از شما

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام اگر قراداد شما نیمه وقت و ساعتی باشد بیمه شما بر اساس جمع ساعت کاری شما پرداخت خواهد شد که هر هشت ساعت آن یک روز محاسبه می شود