مشاوره حقوقی رایگان - اقساط مسکن مهر

با سلام
یک واحد مسکن مهر در هشتگرد را در قبال مهریه و نفقه و اجرت المثل بصورت محضری در دفتر اسناد بنام خانمم زدم اما در مورد پرداخت اقساط وام آن چیزی ذکر نکردیم و حالا او اقساط را پرداخت نمیکند و خودم ضامن وام آن هستم و اخطار برای بنده از بانک می آید حدود یکسال است خودم پرداخت کرده ام سوال اینکه اقرارنامه و یا چک از او نگرفته ام چگونه او را موظف به پرداخت کنم و اقساط پرداخت شده را می توانم از او بگیرم
تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما موظف به پرداخت هستید زیرا واحد مسکونی را تعهد نموده اید ومتفرعات این باب منزل نیز بر عهده شماست