مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه کاری

ضمن سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم که آیا دیه جرائم باهم متفاوت هستند؟بنده چند ماه پیش حین کار دچار سانحه شدم و بعد از جراحی چند ماهی استراحت بودم تکلیف این چند ماهی که استراحت بودم و حقوقم اومده پایین و باتوجه به اینکه پزشک قانونی هم درصد هارو خیلی پایین زده و با این حال هزینه های جراحی هم خیلی بالا بوده تکلیف من چی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه با توجه به نظریه پزشکی قانونی تعیین می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مقدار دیه تفاوتی نمی‌نماید جراحات و آسیب و شرایط آن است که می‌تواند مبلغ دیه را بیشتر یا کمتر نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت ضرر وزیان ناشی از جرم و منافع ممکن الحصول با ارجاع امر به کارشناس

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دیه مقداری است معین که با توجه به میزان جراحات مشخص می‌شود چنانچه هزینه های پزشکی بیش از دیه مقدر باشد امکان مطالبه مازاد وجود دارد.