مشاوره حقوقی رایگان - اتهام فروش مال غیر

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده یک ماشینی رو واسطه شدم دادم به یکی از اقوام بدون هیچ قولنامه ای فقط ایشون مبلغ 500میلیون به حساب من واریز کردند و الان ادعا کرده که رفته به مالک اصلی ماشین پول داده و سند گرفته بدون هماهنگی با من والان به جرم فروش مال غیر از من شاکی شده .آیا اثبات میشود ادعای او هیچ قولنامه ای نیست فقط همون واریزی بانک؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توضیحاتی که فرمودید فروش مال غیر به نظر قابل اثبات نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

فاقد وصف کیفری می‌باشد.میتوانند استرداد وجه طرح دعوی نمایند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

واریزی بانک به حساب شما و اینکه شما هیچ اقدامی جهت برگرداندن پول مورد نظر ننموده‌اید می‌تواند دلیل یا قرینه‌ای بر انجام جرم توسط شما باشد بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات چیزی قابل اثبات نیست شما سوال را به صورت مختصر درج نموده‌اید