مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در خرید از سایت درج آگهی

سلام وقت بخير همسر من يک آگهي فروش ماشين شارژي در سایت درج آگهی ديد وباطرف مقابل معامله كردن كه همسرمن ٣ميليون تومان به حساب طرف واريز كرد ولي ايشان ماشين را ارسال نكردند وگوشي رو جواب ندادند چی كار بايد كنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید شکایت علیه وی مطرح نمایید در دادگاه حقوقی مبنی بر مطالبه وجه به استناد پرداختی در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در آگهی درج شده به صورت حضوری معامله نمایید حال فقط می‌بایست شکایت نمایید انشالله که مورد افقه قرار بگیرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت کیفری یا طرح دادخواست مطالبه وجه خواهید داشت.