مشاوره حقوقی رایگان - بذل مهریه در طلاق خلع

سلام
زوجه مهریه رو ابرا کرده و در مقابل حق طلاق گرفته است و فقط تو متن وکالت نوشته ابرا مهریه و مبلغ پانصد هزار ریال و قبول آن و اقرار به رسید به مابذل و اسقاط رجوع مابذل

حالا سوالم اینجاست مگر در طلاق خلع برای بذل شوهر نباید بذل خانوم رو قبول کند و وقتی وکالت برای بذل ندادم به خانوم ،پس اون نمیتونه یک طرفه ایجاب و قبول بذلش رو انجام بدهد.حالا من میتونم بذل رو قبول نکنم و اجازه ندهم طلاق انجام بشود؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
بین ابرا و هبه تفاوت هستش باید ابتدا ببینید ابرا هستش یا هبه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مطابق وکالت در طلاقی که به زوجه داده‌اید ایشان مطمئناً می‌تواند طلاق به صورت یک طرفهدو طرفه بگیرد آن نوعی که شما می‌فرمایید یک نوع طلاق است ولی طلاق به راه‌های دیگری نیز وجود دارد