مشاوره حقوقی رایگان - در مورد گواهینامه پایه 1

سلام
سوالی دارم
من الان 24 ساله هستم و فوق دیپلم گرفتم و دانشجوی لیسانس هستم
در18 سالگی ام معافیت پزشکی اورولوژی را گرفتم و اصلا سرباز نشدم و هنوز بیماری جسمی ام را دارم و دارو دیگر استفاده نمی کنم
می توانم برای گرفتن گواهینامه ماشین سواری و پایه 2 اقدام کنم؟ و آیا به من تعلق می گیرد ؟و راهور ناجا به من گواهینامه را می دهد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما به کمیسیون احتمالاً ارجاع داده خواهید شد و نظر کمیسیون ملاک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما را به کمسیون میفرستند و در آنجا بیماری شما بررسی میشود