مشاوره حقوقی رایگان - اخذ گواهینامه

باسلام من سال 92 معافیت پزشک ماده 34بنده 14شدم که دوبار تمدید گواهینامه پایه سوم دارم با محدودیت رانندگی 13فرمان هیدرولیک آیا گواهینامه ویژه مخصوص هالووستر فرمان هیدرولیک مجاز هست اقدام کنم یا نه ؟ ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مرجع مربوطه سوال نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود از طریق راهور پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست