مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ملکی

سلام ما یه خونه 57 متری در تهران با عمه خود شریک بودیم سه دنگ سه دنگ بعد از سالها ما خانه خریدیم ولی شوهر خالم وام میخواست اجازه دادیم که وام ور داره و سند را پدرم به اسمش نزده و بعد یه کاغذ تو دفتر اسناد نوشتیم که شوهر خالم هیچ حقی به خونه نداره پدر صاحب خانه هست
ولی با کلک هنوز سند ما را از بانک در نیاورده الان سوالم اینه که او کاغذ تو دفتر خونه کافیه که خونه به اسم بابام هست
بعد شکایت میتونم بکنیم از شوهر عمم که سند آزاد کنیم
ممنون

پاسخ ها :

وام روی سند خانه سند ملک مالکیت ملک وام