مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک بدون سند

با سلام
قصد خرید از برجهای منطقه چیتگر را داریم که هنوز سند آماده ندارند آیا اعتمادی به خرید این برجها هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بیشتر برجهای منطقه چیتگر سند ندارند ودر دست اقدام هستند. بهتر است هنگام خرید به متن قرارداد دقت نمایید و با یه وکیل مشورت کنید.

مریم طهرانی ها

سرکار خانم مریم طهرانی ها:

باسلام وعرض أدب ،حتما قرارداد دقيق تنظيم كنيد براي اطمينان بيشتر ميتونيد قراردادتون رو محضري كنيد.

یک وکیل

سلام" اینجانب و همکاران محترم در این درگاه متناسب به تخصص و تجربه کاری مان به سؤالات حقوقی و کیفری کوتاه و شفاف موضوع قابل طرح در دادسرا ها و دادگاهها پاسخ می دهیم و به تعبیری مشاوره حقوقی می دهیم . بهتر است پاسخ سؤال خود را از مشاوران املاک منطقه چیتگر یا کارشناسان ثبتی اداره ثبت منطقه چیتگر جویا شوید .

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام بهتر است تحقیق کنید و از مشاوران املاک و کارشناسان ثبتی مشاوره بگیرید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
بهتر است در اینخصوص یک وکیل مجرب همراه داشته باشید تا از مشکلات بعدی اجتناب گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مالکین را باید احراز هویت کنید
استعلام نمایید
لزوما هنگام نگارش قرارداد وکیل دادگستری همراه داشته باشید تا متضرر نشوید…

شهرام احمدی

شهرام احمدی :

سلام حتما استعلام مالکین را بگیرید و قرارداد دقیق که جامع و مانع باشد تنظیم کنید