مشاوره حقوقی رایگان - سند خوردن خونه بنامم با گذاشتن مهریه

سلام. منو همسرم برای اینکه نقل و انتقال سند بدون هزینه و دردسر باشه تصمیم گرفتیم من مهریه بذارم اجرا تا خونه رو دادگاه بنامم بزنه اگر اونطوری بنامم بخوره بازم هزینه عوارض وشهرداری ومالیات اینا باید پرداخت بشه یا نه بدون هیچ دردسری بنامم زده میشه؟

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

در هر حال حین انتقال سند، کلیه حقوق قانونی مربوط به انتقال ملک، چه انتقال بصورت بصورت ارادی و چه به صورت انتقال اجرایی باشد، باید پرداخت شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

اشتباه می کنید
تمام هزینه ها را باید پرداخت نمایید
هزینه نیم عشر اجرا ، باید پرداخت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هزینه‌های قانونی در هر صورت می‌بایست پرداخت شود