مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

سلام. میخواهیم منزل پدری که دارای سند تک برگ هست رو به صورت دنگی بین خواهر برادرا تقسیم کنیم به صورت 4 دنگ و 2 تا یک دنگ. هزینه دفتر خانه چقدر میشه ؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم اصولاً این مشکل برای خانم هایی که زن دوم می شوند وجود دارد اما در خصوص سوال فرزند شما با توجه به این که دختر است از آن خارج شده و خودش می تواند تصمیم بگیرد چیزی به عنوان زور وجود ندارد می بایست نفقه وسایل حقوق مالی را بپردازد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع از طریق دفترخانه اسناد رسمی پیگیری شود و بر اساس ارزش منطقه‌ای معاملاتی حق الثبت وحق التحریر دریافت خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه دفتر خانه را می توانید از دفترخانه سوال کنید.
سوال شما حقوقی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق دفترخانه اسناد رسمی پیگیری شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

هزینه دفتر خانه را می توانید از دفترخانه سوال کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید