مشاوره حقوقی رایگان - محکوم به پرداخت دیه

سلام و احترام.بنده با همسرم مشکل داشتیم و طی زد و خورد با ایشون و صدماتی که به من وارد کردن من در نهایت ناچار ایشون رو زدم ولی جراحتی باقی نگذاشت.بعد همون روز از خونه فرار کردم چون جانم در خطر بود. موقع بیرون اومدن از خونه سالم بود ولی بعدش به نظر میاد خودزنی کرده همزمان شکایت کردیم.ولی به من گفتن که دعوای خانوادگی بوده ولی ایشون در نهایت از برادر من که صرفا برای بردن من از خونه اومده بودن شکایت کردن و چندین بار برادر من تبرئه شدن ولی دوباره رفتن پرونده رو باز کردن و شاهد از دوستانشون آوردن که دروغ گفتن و حالا بعد دو سال برای داداشم و در واقع من 180 میلیون دیه اومده و چون خبر نداشتم وقت اعتراض هم گذشته است. من موندم چی کار کنم و داداشم میگه من فقط برای بردن تو اومدم ولی الکی با این آدم دغل گرفتار شدم. به نظرتون من چیکار باید بکنم.بروم با قاضی حضوری صحبت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت حضوری برای شعبه بگیرید و با ایشان صحبت کنید و طی لایحه ای دفاعیات خود را ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مهلت دارید تجدیدنظرخواهی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که مهلت باقیست تجدید نظرخواهی نمایید