مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سیم کارت سلب امتیاز شده

بنده خط رند با سند به نام خودم داشتم که به دلیل رند بودن ارزش بالای 500 میلیون تومان دارد ، چند سالی خارج از ایران بودم و خط خاموش بود ، حال که برگشتم متوجه شدم سیم کارت من سلب امتیاز شده ، امور مشترکین گفتن طبق ضوابط اگر 6 ماه خاموش باشد اپراتور می‌تونه سلب امتیاز کند و به چرخه فروش وارد میشه تا به شخص دیگری بفروشند؟
یعنی 500 میلیون از اموال بنده رو به دلیل اینکه ایران نبودم تا استفاده کنم دوباره می‌خوان به شخص دیگری بفروشند
آیا امکان شکایت و بازپس گیری خطم رو دارم ؟
چقدر امکان موفقیت دارم ؟
با سپاس

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود بله می‌توانید شکایت نمایید